У поліції нагадують про заборону використання феєрверків.

 

Патрульна поліція Львова нагадує містянам, що, згідно з ухвалою Львівської міської ради від 17 грудня 2015 року на території міста заборонено продавати і використовувати піротехнічні засоби.

 

«Цією ухвалою було заборонено використання та реалізацію феєрверків, салютів, піротехнічних виробів, інших засобів піротехніки з світловим, іскровим, димовим, звуковим, змішувальним ефектами та інших вибухонебезпечних пристроїв», – йдеться у повідомленні прес-служби патрульної поліції Львова.

 

Попри заборону використання піротехнічних виробів, за статистикою, найбільша кількість пожеж і травм від піротехніки є у період святкування Новорічних та Різдвяних свят.

 

«Рекомендуємо батькам провести профілактичні бесіди з дітьми не лише про заборону, але й про небезпеку, яку несуть піротехнічні засоби. За порушення порядку виробництва, перевезення, зберігання, торгівлі та їх використання є відповідальність, яка передбачена статтею 195-6 КУпАП, а саме штраф від 595 до 1020 гривень з конфіскацією піротехнічних засобів», – повідомили правоохоронці.

22.12.2016