На Світлодарській дузі загинув боєць з Жидачівщини.

 

19 грудня під час артобстрілу на Світлодарській дузі загинув боєць 25 батальйону «Київська Русь» Володимир Андрешків із позивним «Жара», 1969 р.н., мешканець с. Бортники Жидачівського району на Львівщині, повідомив голова ГО «Спілка учасників АТО Жидачівщини» Тарас Стефанів, інформує ЗіК.

 

«Тіло Володимира ще в Бахмутці. Потім його мають завести в морг у Дніпро, далі – до Києва на Майдан, оскільки був активним майданівцем. Був у Львівській Брамі, разом із Героєм Небесної Сотні Романом Точином з Ходорова. Після Майдану пішов служити в «Київську Русь». Виходив із Дебальцево. По частковій мобілізації служив з 4.06.2014 до 1.06.2015 р. Після демобілізації був активним учасником нашої спілки, нагороджений медалями «За Жертовність та любов до України» та «За оборону рідної держави». Був веселим та жартівливим, говорив завжди правду в очі. Після демобілізації стояв на обліку в центрі зайнятості.

 

Оскільки в його сина виникли проблеми, потрібні були кошти, 5 листопада підписав контракт та пішов служити в підрозділ, в якому був під час мобілізації, в інший не хотів, хоча пропонували», – розповів Тарас Стефанів.

 

Володимир Андрешків мав трьох синів: 15-річного Владислава, 13-річного Степана та 11-річного Михайла. Розлучений. Колишня дружина проживає в м.Семенівка Чернівецькій області. Жив в с. Бортники із мамою Марією, 1940 р.н.

21.12.2016