Попередні результати виборів в 6 ОТГ області.

 

Сьогодні, 19 грудня, вже стало відомо, хто переміг на виборах у 6 ОТГ Львівщини, інформує Zaxid.net.

 

Так, головою Шегинівської сільської громади обраний чинний сільський голова Шегинь 48-річний Ігор Кривейко. За словами голови місцевої виборчої комісії Володимира Дячка, за Ігора Кривейка віддали свої голоси 75,4% виборців, що взяли участь у голосуванні.

 

Обрані також 20 із 22 депутатів. 7 з них є представниками «Батьківщини», решта – самовисуванці. «У двох округах кандидати набрали однакову кількість голосів, тому там доведеться оголошувати повторне голосування», – сказав Володимир Дячок.

 

На виборах Жовтанецької ОТГ переміг 42-річний самовисуванець і сільський голова Великого Колодного Ярослав Деркач. Як повідомив голова виборчої комісії Богдан Друщак, за Ярослава Деркача проголосували близько 1700 виборців з 4089 виборців, що взяли участь у голосуванні.

 

На виборах голови об’єднаної територіальної громади Давидова 18 грудня переміг сільський голова Пасік-Зубрицьких 51-річний Володимир Керницький, який з перевагою у понад 20% голосів випередив чинного сільського голову Давидова 22-річного Віталія Дяківа.

 

«Володимир Керницький набрав 3342 (58%) голоси, на другому місці Віталій Дяків – 1981 (34,4%) голос. Загалом на вибори прийшли 5762 виборців», – розповіла голова виборчої комісії Давидівської ОТГ Олеся Кравець.

 

На виборах голови об’єднаної громади у Нижанковичах, як повідомляв Z, переміг висуванець ВО «Батьківщина» Володимир Смолінський. Депутати від цієї політсили матимуть більшість у раді ОТГ.

 

На виборах голови об’єднаної територіальної громади Судової Вишні 18 грудня переміг чинний міський голова Олег Станкевич, який набрав майже 32% голосів виборців, що взяли учать у голосуванні, розповіла голова виборчої комісії Судововишнянської ОТГ Галина Кураяк.
 

Окрім Олег Станкевича на посаду голови Судововишнянської ОТГ претендували ще 9 кандидатів.

 

Головою Мостиської ОТГ став чинний голова міста Сергій Сторожук, якого підтримали 81,6% виборців, що взяли участь у голосуванні.

19.12.2016