Очолити міську громаду хочуть 10 кандидатів.

 

На посаду голови Судововишнянської міської громади балотується 10 кандидатів, серед яких і чинний міський голова, інформує ЦВК.

 

Серед кандидатів – Станіслав Барчак від УКРОПу,який торік балотувався до Львівської міської ради, а зараз є помічником депутата ЛМР Ігоря Телішевського, Осип Гачак, який з 2010 до 2015 року був депутатом Мостиської райради, був заступником голови Мостиської РДА, а торік балотувався до райради від Народного контролю, Сергій Занько – директорМостиського районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї і молоді, безпартійний самовисуванець, Ярослав Кадикало, який торік був кандидатом у депутати Львівської облради від Громадянської позиції.

 

Від руху Валентина Наливайченка «Справедливість» балотується Юрій Кужда, від НРУ – Олег Мартинець, депутат Мостиської райради, від ВО «Свобода» - Роман Яремцьо, який вже балотувався на цю посаду торік

 

Чинний голова Судової Вишні Олег Станкевич був висунутий торік БПП, а зараз – самовисуванець. Також самовисуванцем є Іван Цюпак, свободівець і голова Дидятицької сільради.

 

Ще один кандидат – Іван Чериба, співзасновник футбольного клубу «Вишня», безпартійний самовисуванець.

 

18 грудня відбудуться вибори в шести об’єднаних громадах чотирьох районів Львівщини: Пустомитівському, Кам'янка-Бузькому, Мостиському, Старосамбірському.

16.12.2016