Пропозицій продати землю під сміттєзвалище до міськради не надходило.

 

Учора, 30 листопада, відбулася спільна зустріч керівників фракцій Львівської міськради та обласної рад, на якій обговорили ситуацію з вивезенням ТПВ та виділенням ділянок в області для будівництва сміттєпереробного комплексу, а також погодили подальшу координацію дій, розповів міський голова Львова Андрій Сдовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

 

Андрій Садовий сказав, що місто продовжує самостійно шукати ділянку для купівлі під сміттєсортувальний комплекс.

 

«Ми проговорювали подальші спільні кроки, тому що така ж складна ситуація є у багатьох містечках нашої області. Домовилися про координацію. Як ви знаєте, було долучено інформацію щодо виділення трьох ділянок в області для будівництва сміттєсортувального комплексу. Незабаром буде й більша деталізація щодо технології, специфіки роботи», – сказав міський голова.

 

«Полігон в Грибовичах треба рекультивувати, і я думаю, що проводити подальшу роботу там буде вже неможливо. Якщо ми будемо мати якісну пропозицію, я пропонуватиму передбачити відповідні кошти в бюджеті на наступний рік на купівлю землі під новий полігон. Думаю, що орієнтовно за півроку новий полігон можна зробити», – додав він.

01.12.2016