Правоохоронці закликають водіїв бути уважнішими через погіршення погодних умов.

 

Через погіршення погодних умов на території Львівської областіправоохоронці закликають усіх учасників дорожнього руху бути якомога обережнішими, ідеться у повідомленні відділу управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

«Шановні водії! Дотримуйтеся безпечної швидкості руху, інтервалу та дистанції, уникайте ризикованих маневрувань, будьте особливо обачними на мостах, шляхопроводах, спусках та підйомах. Завчасно знижуйте швидкість, наближаючись до пішохідних переходів, біля шкіл та дитсадків! Користуйтеся пасками безпеки та нагадуйте про це пасажирам. За умов недостатньої видимості – обов’язково вмикайте ближнє світло фар! За значного погіршення погодних умов радимо, за можливості, утриматися від поїздок, особливо, на далекі відстані та у нічний час», - йдеться в повідомленні.

 

Найближчими днями у Львові та області очікується невеликий сніг та ожеледиця.

 

Як повідомили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології, сьогодні, 30 листопада, по Львову і області вдень пориви західного вітру 15-20 м/с, на дорогах ожеледиця.

 

У Львові – часом невеликий сніг та мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, вночі 5-10 м/с; вдень 9-14 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 7-9° морозу, вдень від 1° морозу до 1° тепла.

 

1 грудня очікується вночі невеликий сніг, мокрий сніг. Вдень часом мокрий сніг, подекуди з дощем; місцями ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с, вночі місцями, вдень по всій території пориви 17-22 м/с, хуртовини. Температура повітря вночі 1-6° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

 

2 грудня прогнозується часом мокрий сніг, вночі місцями сильний. Подекуди налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 9-14 м/с, пориви 17-22 м/с, хуртовини. Температура повітря впродовж доби від 4° морозу до 1° тепла.

30.11.2016