Містян запрошують на перший фестиваль мейкерства.

 

26 листопада в Українському католицькому університеті відбудеться перший фестиваль мейкерства у Львові – Lviv Mini Maker Fairе, інформують організатори події в мережі Facebook.

 

Подія об’єднає локальних мейкерів, винахідників, митців, бізнесменів, освітян та журналістів, які зацікавлені в сталому розвитку стартапів та ініціативних платформ соціально-культурного спектру, а також стане неформальною презентацією стратегічного рівня креативного розвитку міста.

 

Згідно зі стандартами Maker Faire – світового руху мейкерів, захід пройде у форматі Show&Tell («Покажи і розкажи»).

 

«У Lviv Mini Maker Faire візьмуть участь понад 50 проектів, які отримують унікальну можливість гуртом презентувати свої доробки – від ідей мобільних додатків до інноваційних моделей робототехніки.

 

Lviv Mini Maker Faire стане платформою для тих, хто цікавиться візуальними, технологічними та інтелектуальними новинками сучасності. Буде цікаво як прихильникам інтерактиву, так і монотонного споглядання.

 

Цільовою аудиторією Lviv Mini Maker Faire є безпосередньо мейкери та стартапери, львів’яни, студенти, школярі, викладачі вишів, працівники ІТ сфери, науковці, представники бізнес-компаній та медіа спільнота Львова», – зазначають організатори.

 

У програмі фестивалю – виставка, презентації, лекції, майстер-класи, ярмарок вакансій, музика і арт-лабіринт.

 

Під час відкриття фестивалю – 26 листопада, об 11:00, на учасників очікує: івент-презентація «колеса Тесли в дії» від Тараса Чорного; мистецькі дивосвіти Тараса Кеба, Аліси Грейс, Дарії Альошкіної, Анастасії Афоніної та Марти Томчук; інноваційні технічні й технологічні розробки від проектів ZeleNew, 200 D, Hobbytech, WWD Workshop, Betalab, EcoBot, Hochu rayu, Robot Han, Vezha, Lviv RoboGarage та Sneaky Troll; креативні дитячі атракції від Nravo Kids, Kid`IT та Boteon; презентація нової колекції дизайнерського етнічного одягу від Оксани Сокаль та розробки самобутніх українських світильників від Adriana Gromnyuk Design. Також – презентація кавової гастро-чашки від авторської пекарні «Культ Хліба».

 

Також протягом фестивального дня для гостей та учасників заходу відбудеться низка лекцій від різноманітних спікерів, зокрема, виступить викладач Львівської бізнес-школи УКУ Джоао Перре Віана. Детальніше з розкладом лекцій можна ознайомитись на сайті події.

22.11.2016