Чиновника міськради затримали на хабарі у 90 тис. грн.

 

Сьогодні, 17 листопада, працівники військової прокуратури затримали начальника управління житлового господарства Львівської міської ради Юрія Гольця за підозрою в отриманні хабара розміром 90 тис. грн, інформують Варіанти з посиланням на джерела в правоохоронних органах.

 

Зазначається, що Юрій Голець вимагав 800 тис. грн, але затримали його під час передачі 90 тис. грн.

 

Прес-секретар військової прокуратури Юлія Галущак підтвердила факт затримання, проте деталі наразі не розголошуються.

 

Як повідомляв Z, наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила Юрію Гольцю підозру у кримінальному провадженні щодо трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі, проте від роботи його не відсторонили.

 

Водночас, як повідомляє Zaxid.net, також сьогодні слідчі СБУ провели обшук в кабінеті першого заступника міського голови Львова Віктора Пушкарьова. Деталі наразі невідомі.

 

Нагадаємо, що у міській раді прокуратура провела обшуки кабінетів за підозрою чиновників у заниженні вартості земельної ділянки, що завдало збитків на 88 млн грн. Керівник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич прокоментувала ці обшуки, зазначивши, що документи слідчим надали добровільно, окрім того, усі ухвали, що стосуються зазначеною земельної ділянки (під індустріальний парк), за її словами, є у вільному доступі.

17.11.2016