Садовий звинуватив ГПУ у відлякуванні інвесторів від України.

 

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував проведені вчора, 15 листопада, правоохоронцями обшуки у приміщеннях Львівської міської ради.

 

«Інвестуйте в Україну!» - закликають Президент та Прем'єр. «Так-так, ми на вас чекаємо!» - потирає руки Генпрокуратура. Сьогоднішні дії в міській раді - найкраща відповідь на питання, чому в Україну не йде інвестор», -  написав Андрій Садовий на своїй сторінці в мережі Facebook.

 

«Два роки тому ми залучили провідного європейського індустріального девелопера - голандську компанію CTP. Голандці запланували збудувати в промзоні Рясне-2 сучасний індустріальний парк на 3000 робочих місць. Місто підвело комунікацї, ми провели відкритий конкурс, переконали інвесторів вкладати гроші в Україну.

 

Голандці мали купу причин прийняти негативне рішення: країна в страшній економічній кризі, корупція, війна і тд. Але вони відважились. Сьогодні всім нам передали привіт з минулого», – зазначив Андрій Садовий.

 

Як повідомляв Z, учора, 15 листопада, прокуратура провела обшуки в Ратуші, чиновників якої підозрюють у завданні збитків державі на суму 88 млн грн через заниження ціни земельної ділянки під індустріальний парк.

 

Керівник юридичного відділу ЛМР Гелена Пайонкевич сказала, що правоохоронці отримали всі документи, що були їм потрібні, зазначивши, що всі рішення щодо індустріального парку у Львові є публічними і є у вільному доступі.

16.11.2016