До Львова приїхав Боллівуд: індійці зніматимуть кіно в місцевих парках.

 

3-4 листопада у Львові відбуватимуться зйомки музичної частини індійської стрічці «Переможець», повідомили у Львівській кінокомісії.

 

Локаціями зйомок стануть Шевченківський гай, Стрийський парк, парк «Боднарівка» та храм Святих мучеників Бориса і Гліба.

 

З українського боку виробництвом фільму займається компанія «Mag Entertainment», засновниками якої є Анна Паленчук та Іраклі Макацарія.

 

Зйомки також відбуватимуться у Києві та Рівненській області (Тунель Кохання).

 

Виробництво фільму розпочалось ще в березні цього року. Головні ролі виконають відомий індійський актор Sai Dharama Tej Panja та акторка Rakul Preet Kaur, а режисером стане Gopichand Malineni, попередні чотири повнометражні роботи якого отримали схвальні відгуки критиків.

 

«Для Львівської кінокомісії це перший досвід співпраці з індійськими знімальними командами і ми надзвичайно захоплені перспективою роботи з Боллівудом. Прийняли вже три делегації і провели локейшн-тури», – зазначила голова Кінокомісії Ольга Райтер, пише "Твоє місто".

 

Львівська кінокомісія була створена у 2015 році. Це офіційна міська організація, яка займається промоцією та пристосуванням Львова для зйомок кіно, а також надає консультаційні послуги у сфері кіновиробництва. Зокрема, у серпні комісія провела спеціальний локейшн-скаутинг тур, після якого Львів і обрали для зйомок частини індійського фільму.

 

 

03.11.2016