В їдальні УКУ, що входить до холдинґу "!Fest", отруїлись 7 людей.

 

У Львові вчора, 27 жовтня з харчовим отруєнням ушпиталили сімох людей, серед яких троє – діти. Усі вони, з їхніх слів, напередодні харчувалися в їдальні Українського католицького університету на вул. Козельницькій, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА.

 

Стан усіх ушпиталених – середньої важкості. Їм у стаціонарних умовах провадять повний комплекс клініко-лабораторних обстежень, надають необхідну медичну допомогу.

 

Фахівці Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України почали епідеміологічне розслідування. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) КК України, інформує Zaxid.net з покликом на речницю обласної поліції Світлану Добровольську. Санкція статті передбачає покарання – штраф, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років.

 

Трапезна УКУ на Козельницькій, 2а у Львові входить до компанії «Холдинґ емоцій !FEST». Це вже не перший випадок масового отруєння в закладах !FESTу. У травні 2015 року в ресторані «Театр пива «Правда» на площі Ринок (також входить до «Холдингу емоцій !FEST»), за офіційними даними, отруїлися понад 50 відвідувачів закладу.

 

28.10.2016