Кличко травмувався і відклав бій на наступний рік.

 

Колишній чемпіон світу з боксу Володимир Кличко травмував литковий м'яз і скасував бій, попередньо призначений на 10 грудня.

 

Про це заявив менеджер Кличка Бернд Бенте у коментарі ESPN.

 

Штаб Кличка лаштувався, що грудневий бій відбудеться в Манчестері або в Гамбурзі, а на кону стоятиме пояс WBA, втрачений Кличком минулого року в поєдинку з Тайсоном Фюрі. Володимир перебуває на другій сходинці у рейтинґу WBA-super і є одним із офіційних претендентів на пояс. Команда боксера вважала пріоритетом домовитися про матч із амбітним британським боксером Ентоні Джошуа, чемпіоном у версії IBF (це ще один пояс, забраний Тайсоном Фюрі у Кличка). У такий спосіб Кличко планував повернути собі два пояси.

 

Промоутер Бернд Бенте сказав, що травма Кличка не є конче серйозною, і фахівці були би готові поставити Володимира на ноги в найближчі тижні, якби український боксер мав гідну опцію на 10 грудня. Відтак команда вирішила за краще відкласти бій на березень або на квітень.

 

"Не зважаючи на травму, ми вирішили, що коли отримаємо добрі новини від WBA про те, що Володимир може битися за титул із Джошуа, то ми зробимо це весною, адже ми потребуємо більше часу для організації та промоції такого великого бою. У нас залишалося би лише п'ять тижнів не бій", – заявив Бенте.

 

Володимир Кличко вже не виходив на ринг майже цілий рік, відколи 28 листопада 2015 року втратив пояси за версіями WBA, WBO, IBF, IBO та журналу The Ring у бою проти Тайсона Фюрі в Дюссельдорфі. Як писав Z, на 2016 рік Кличко мав запланований реванш із Фюрі, проте британський боксер двічі скасовував бій, поки не оголосив про зупинку в кар'єрі.

 

25.10.2016