Запрацювало представництво міжнародної торгової палати.

 

У Львові розпочало свою роботу Реґіональне представництво ІСС Ukraine міжнародної торгової палати, інформує Львівський портал.

 

Як розповів перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський, відкриття Реґіонального представництва ІСС Ukraine допоможе у розвитку бізнесу Львівщини й дасть змогу області найближчим часом створити конкурентоспроможну економіку.

 

«На Львівщині відкриття реґіонального представництва міжнародної торгової палати ICC є вкрай важливими, оскільки область є лідером в Україні в галузі залучення інвестицій. Тож нашою ціллю є ще більше інтеґрувати виробництво та налагодити торгові контакти з міжнародними партнерами і до 2020  року створити конкурентоспроможну економіку на Львівщині. Тому я сподіваюся, що за допомогою  активності Реґіонального представництва ІСС Ukraine ми зможемо досягнути таких цілей», – сказав Ростислав Замлинський.

 

Зі слів керівника Реґіонального ІСС Ukraine у Львівській області Марії Бей, новостворена міжнародна палата дасть змогу бізнесу Львівщини вийти на міжнародний рівень.

 

«Основою ціллю стоїть сприяти компаніям, які виходять на міжнародні ринки, залучаючи всі ресурси ІСС. Ми зацікавлені в тому, щоб реґіон розвивався, щоб область мала певне місце на міжнародній арені. Тому я закликаю до співпраці реґіональний бізнес Львівської області. І нашою стратегією є створення бізнесової інфраструктури в реґіоні», – розповіла Марія Бей.

18.10.2016