Уляна Супрун презентувала команду "технократів" у МОЗі.

 

В.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун представила своїх нових заступників – Олександра Лінчевського, Оксану Сивак та Павла Ковтонюка.

 

Під час презентації вона підкреслила, що нова команда МОЗ не є політичною.

 

"Ми прагнемо, щоб уряд в Україні був створений з людей, людьми та для людей. Кабмін показав, що він підтримує команду МОЗ. Ми разом і до кінця. Реформи та зміни у соцсфері зможуть подолати внутрішнього ворога. Почнемо з того, що будемо довіряти один одному", – цитує пані міністра аґенція УНІАН.

 

За її словами, команда МОЗ – "це фахівці, технократи, які будуть працювати по-новому", і професіонали, "які працею та знанням довели, що зможуть реформувати медицину".

 

Пані Уляна розповіла про заступників: "Олександр Лінчевський – торакальний хірург, медичний директор ініціативи «Захист патріотів», – призначений заступником з питань медицини та організації медичної допомоги в АТО. Оксана Сивак – консультант ВООЗ, лікар акушер-гінеколог Київської лікарні №1, координатор громадських медичних проектів в організації «Ініціатива Е+» – відповідатиме за напрямок громадського здоров’я та євроінтеграції. Павло Ковтонюк – спеціаліст ВООЗ з питань реформи охорони здоров'я, викладач Школи охорони здоров'я НаУКМА – заступник з напрямку реформ. Роман Ілик, з яким я працюю вже місяць, відповідатиме за фармацевтичний напрямок та за ліцензування медичних закладів", – поінформувала Супрун.

 

Кабмін призначив трьох заступників міністра охорони здоров’я – Лінчевського, Ковтонюка та Сивак – на засіданні 31 серпня.

 

02.09.2016