Lonely Planet рекомендує відвідати цього літа столицю Галичини.

Львів потрапив у п'ятірку міст Європи, що неодмінно треба відвідати цього літа за версією Lonely Planet, ідеться на сайті видання.

 

В описі Львова зазначено, що хоча Україна наразі переживає важкі часи, політична ситуація майже не вплинула на західну частину держави. Львів описують як привітне європейське місто, одне з найкращих, яке може запропонувати Україна.

 

«У місті проходить понад 100 фестивалів на рік, що зробило Львів фестивальною столицею держави. Львів завжди радий приймати туристів», – ідеться в описі.

 

Крім того, видання акцентує увагу на вигідному курсі для іноземців, завдяки якому на один долар вони отримають набагато більше, ніж у будь-якому іншому популярному європейському місті.

 

Видання Lonely Planet також описало, що можна побачити та зробити у Львові за два дні. Зокрема туристів заохочують скуштувати смачну каву, помилуватися історичними пам'ятками, провести затишно вечір в унікальних львівських кафе. Перше місце в рейтингу посів півострів Пелопоннес у Греції. Також до списку увійшли Орхус у Данії, італійська Венеція та французький Дордонь. На шостому місці опинилось місто Ворікшир, що у Великобританії. Також до рейтингу ввійшло іспанське місто Естремадура, східне узбережжя Тенеріфе, острів Тесел у Нідерландах та Північна Далмація, що в Хорватії.

24.05.2016