На вихідні та свята кількість п’яних водіїв суттєво зростає.

У перші дні Великодня та на День Львова кількість порушників правил дорожнього руху у Львові зростала, в Івано-Франківську святковий тиждень також додав роботи патрульним.

 

Згідно зі статистикою патрульної поліції Львова, найактивніше львів’яни порушували правила дорожнього руху, перебуваючи напідпитку за кермом, перед Страсним тижнем, а також у перші дні після Великодня, пише Твоє місто.

 

Так, у суботу, 23 квітня, у місті склали 11 протоколів за водіння у нетверезому стані. А вже наступного дня, у неділю, їх кількість зросла до 16.

 

Натомість у Страсну п’ятницю,  28 квітня, патрульні склали протоколи лише на 2-х водіїв. Така ж кількість нетверезих львів’ян за кермом зафіксована на Великдень.

 

В обливаний понеділок львів’яни активно відпочивали, тому кількість порушників знову зросла до 16, а вже у вівторок, день перед виходом на роботу, патрульні склали 8 протоколів.

 

Під час святкувань 760-річчя Львова, 6 та 7, травня протоколи склали на 12 та 10 водіїв відповідно.

 

Як повідомляв Z, на свята на Львівщині трапилось понад 80 ДТП, з них 7 - з жертвами.

 

В Івано-Франківську ж за минулий тиждень зупинили 118 водіїв у стані алкогольного сп’яніння, повідомив головний патрульний міста Дмитро Міхалець, передає Репортер.

10.05.2016