Засідання виконкому і депутатських комісій транслюватимуть онлайн.

Засідання виконавчого комітету Львівської міської ради та постійних депутатських комісій транслюватимуть онлайн, ідеться в розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового від 28 березня, передає Zaxid.net.

 

«У нас є обладнання у великому сесійному залі, яке забезпечує онлайн-трансляції пленарних засідань Львівської міської ради. Подібне обладнання потрібно встановити у малому сесійному залі, тоді ми зможемо забезпечити трансляцію засідань виконавчого комітету і постійних комісій, які проводитимуть свої засідання у цьому кабінеті», – розповів виконувач обов’язків начальника управління «Секретаріат ради» Юрій Лукашевський.

 

Усього для онлайн-трансляцій планують обладнати три кабінети, хоча у цьогорічному міському бюджеті коштів на це не передбачили.

 

«Основне зараз все-таки технічне питання: потрібно визначити технічні параметри, закупити і встановити обладнання. Політична воля на це є, також є загальне розуміння, що це потрібно робити. Оскільки вже є розпорядження міського голови, будемо просити, аби ці кошти заклали в бюджет ще цього року. Хоч реально їх ще треба буде шукати», – додав Юрій Лукашевський.

30.03.2016