Переселенцям та учасникам АТО пропонують гроші на власну справу.

У Львові оголосили початок другої хвилі проекту «Новий відлік». Бізнес-інкубатор допомагатиме переселенцям та учасникам АТО або ж їх родичам започаткувати власну справу. Організовує захід ГО «Клуб Ділових Людей» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження», передає Zaxid.net.

 

«Йдеться про проект «Новий відлік», ми його називаємо друга хвиля, тому що перший раз він проходив восени минулого року і зараз він вже є на завершальному етапі – подання звітів. І ми можемо говорити про результати цього проекту, які ми вважаємо успішними», – розповів голова Клубу Ділових Людей Микола Савуляк.

 

Між 15-ма найдостойнішими проектами розподілять 800 тисяч гривень.

 

«Ми вирішили, що треба вирівняти умови, якщо можна так сказати, дати цим людям можливість почати друге життя. Фактично ми пропонуємо людям взяти гроші на старт, на початок свого бізнесу», – зазначила керівник Західноукраїнського представництва Міжнародного Фонду «Відродження» Оксана Дащаківська.

 

Охочі взяти участь у програмі можуть подавати заявки до 6 квітня. Далі в рамках проекту визначать 50 учасників, які протягом шести тижнів пройдуть інтенсивне навчання.

23.03.2016