Посли G7 закликали підтримати бюджетні пропозиції уряду.

Посли країн "Великої сімки" в Україні закликали Верховну Раду підтримати пакет законодавчих ініціатив уряду, котрі стосуються податкової реформи та бюджету на 2016 рік.

 

Про це йдеться у спільній заяві послів, що її поширили прес-служби відповідних амбасад.

 

"Посли країн-членів "Групи семи" ретельно спостерігають за цим процесом впродовж останніх місяців. Ми схвалюємо і повністю підтримуємо зусилля уряду, зокрема міністра фінансів та її колег, з досягнення дієвої домовленості, що відповідає реформаторським зобов'язанням України в рамках її програми співробітництва з МВФ. Ухвалення збалансованого з фіскальної точки зору бюджету є життєво важливим для оздоровлення української економіки та стабільності, а також для подальшого надання фінансової підтримки міжнародними партнерами України", – ідеться у заяві.

 

"Реформи, з яких Україна взяла на себе зобов'язання відповідно до програми її співробітництва з МВФ, стануть вирішальним чинником відновлення економічної стабільності і повернення України на шлях до зростання і процвітання. Ми закликаємо депутатів Верховної Ради України до дбайливого виконання своїх повноважень, аби не ставити під загрозу цю програму", – застерігають керівники посольств.

 

22.12.2015