Почесних Амбасадорів Львова урочисто нагородять 26 листопада.

У четвер (26 листопада) презетнують напрямки співпраці із Почесними Амбасадорами Львова, яких обрали на 2016-2017 роки та урочисто нагородять обранців.

 

Нагадаємо, що програма Почесних Амбасадорів Львова почалася у травні цього року й покликана розвивати у місті діловий туризм, залучаючи до цієї справи людей відомих та впливових у своїх галузях. Отже, почесні амбасадори - це люди, готові використовувати свій авторитет та професійні знання задля промоції Львова як достойного місця для проведення конференцій, форумів, семінарів, виставок, симпозіумів, самітів, в тому числі наукових.

 

Впродовж травня-липня вищі навчальні заклади та професійні середовища пропонували своїх кандидатів на звання Почесний Амбасадор. А у вересні спеціальна комісія при мерії визначила одинадцятку достойних. Ними стали:

 

Лукаш Абґаровіч – польський сенатор, почесний житель вулиці Вірменської у Львові;

Степан Веселовський – директор Львівського ІТ Кластеру;

Михайло Зарічний – декан механіко-математичного факультету ЛНУ ім. І. Франка;

Ірина Ключковська – директор Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка»;

О. д-р. Богдан Прах – ректор Українського Католицького університету;

Андрій Сибірний – директор Інституту біології клітини НАН України;

Пауль Томандль – Президент компанії ReiseweltUkraine;

Мирон Угрин – Президент Асоціації стоматологів України;

Олександр Фільц – головний лікар Львівської обласної психіатричної лікарні:

Павло Шеремета – керівник школи управління Львівської бізнес-школи УКУ, екс-міністр економічного розвитку і торгівлі України;

Нікодем Щигловський – голова ради директорів SIA BalticAviationSupport.

24.11.2015