◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦ ◦

У Львові розпочалось будівництво 4 нових трамвайних колій. Буде сполучено Богданівку з Скниловом. Трамвваї будуть ходити від Янівської рогатки до Клепарівської станції. На будівництві колій працює 650 робітників. Роботами кеpyє інженер тов. Топерман. Щоб закінчити будівництво до Жовтневих свят, робітники працюють в дві зміни.
Днями до Радянської України виїжджає група інженерів, які ознайомляться з трамвайним господарством м. Києва, одержать технічні інструкції в справі будівництва і замовлять для Львова 10 електромоторів та 10 трамвайних прицепів.
Методична допомога львівському універсітету. При харківському універсітеті створюється бригада професорів, яка надаватиме методичну допомогу викладачам львівського універсітету. У подарунок львівському універсітету комплектується бібліотека. Організується обмін науковими працями універсітетів. (ТАРС).
Постачання міста паливом. З перших днів польсько-німецької війни був припинився довіз палива до Львова. Організований при Тимчасовому Управлінні відділ постачання почав налагоджувати транспортування і розподіл різного палива серед установ і населення.
Населення Львова за минулі два тижні вже одержало 1500 тонн вугілля, 600 тонн букових і соснових дров. Цими днями для Львова відвантажено ще 200 тонн дров. Через короткий час жителі матимуть змогу закупити потрібну їм кількість дров за цінами, що існували до військового часу.

21.10.1939

До теми