JAZZ IN LOVE: львів'ян запрошують на великі весняні концерти.

 

У Львові в понеділок, 8 березня, на сцені театру ім. М. Заньковецької Paul Komolafe (Нігерія), Юлія Швед та гурт Shockolad виступатимуть із весняними концертами JAZZ IN LOVE. Артисти творитимуть музику, яка зароджена з любові до імпровізації  найкращі джазові мелодії, повідомили організатори.

 

Фото https://bigshow.ua

 

У концерті будуть об’єднані як світові сучасні джазові хіти у власних аранжуваннях Shockolad, так і українські ретро-пісні в оригінальних джазових інтерпретаціях.

 

Музика, яка лунатиме, буде пронизана відчуттями весни та одного з найцінніших почуттів людства, почуття, завдяки якому людина є людиною у всіх значеннях цього слова – любові.

 

Фото https://bigshow.ua

 

Як відомо, лідерами Shockolad є одні з найяскравіших джазових музикантів України та східної Європи Ігор Гнидин та Анастасія Літвінюк. До них доєднаються басист Андрій Кохан, яскрава вокалістка Юлія Швед та оригінальний голос Пола Комолафе з Нігерії.

 

Фото https://bigshow.ua

 

Концерти відбуватимуться із дотриманням карантинних вимог. Кількість місць обмежена. Квитки на перший захід можна замовити за посиланням, на другий – за цим.

 

06.03.2021