Львівська філармонія запрошує послухати музику короля бароко Антоніо Вівальді.

 

Академічний камерний оркестр «Віртуози Львова» запрошує на концерт музики «короля бароко» Вівальді у Львівську національну філармонію ім. Мирослава Скорика у четвер, 25 лютого. Концерт «Венеційський чарівник Антоніо Лучіо Вівальді» розпочнеться о 19:00.

 

Фото https://philharmonia.lviv.ua

 

«Антоніо Лючіо Вівальді – музичний реформатор свого часу. Його музика наповнена точними і зрозумілими образами – композитор, без перебільшення, писав картини, лиш користувався для цього не пензлями і фарбами, а нотами, мелодіями та співзвуччями. Улюбленець публіки не лише в рідній Венеції, а й далеко за її межами. «Рудий священик», як його називали сучасники, залишив по собі колосальний спадок – понад 800 композицій: концертів, опер, сонат, які відкривають і до сьогодні», розповіли організатори.

 

Фото https://philharmonia.lviv.ua

 

Концерт «Венеційський чарівник – Антоніо Лючіо Вівальді» зачарує вас барвистими образами та яскравими контрастами. На гостей очікує камерна, витончена скрипка, ніжний й співучий гобой та величний орган, неперевершене звучання яких, створить неповторну атмосферу вже майже весняного вечора, зазначено у повідомленні.

 

Фото https://philharmonia.lviv.ua

 

На сцені Концертного залу Людкевича під орудою Сергія Бурка виступлять улюблені «Віртуози Львова» та знані солісти: Андрій Карпяк (флейта), Степан Сивохіп / Максим Лень (гобой), Олена Мацелюх (орган) та скрипалі – Володимир Дуда, Андрій Кушнір, Жанна Бервецька, Анна Бура, Олег Настюк, Лілія Цура!

 

Концерт відбудеться із дотриманням карантинних заходів, квитки на захід можна замовити онлайн.

20.02.2021